Vine, vine Cupa Moş Crăciun!

Municipiul Suceava va gazdui in perioada 20-22 decembrie cea de saptea editie a Cupei “Mos Craciun” la fotbal pentru copii. Organizata de clubul local Sporting Suceava, in parteneriat cu Liceul cu Program Sportiv din localitate, editia din acest an a competitiei se adreseaza grupelor de copii nascuti in anii 2002, 2003, 2004 si 2005 si se va desfasura in obisnuitele locatii, balonul din cadrul USV si sala LPS.

Organizatorii au terminat deja inscrierile, pe lista figurand circa 40 de formatii, printre care Ceahlaul, FC Vaslui, Liceul “Mircea Eliade” Bucuresti, CSM Focsani, TNT Bacau, LPS Botosani, LPS Vaslui, CSS Pascani, Viitorul Barlad, ProSport Varfu Campului si FC Buiucani din Republica Moldova. De asemenea, la startul competitiei din 2013 se vor alinia si gruparile locale Sporting Suceava, Luceafarul Bucovina Suceava, LPS Suceava, CN „Nicu Gane” Falticeni si Junior Campulung Moldovenesc.

Pana luni asteptam confirmarile de participare, dupa care vom anunta si programul exact al jocurilor. E o competitie in care sunt angrenati circa 700 de copii, dintre care 400 din afara judetului. In total vor fi circa 95 de jocuri,  fiecare echipa participanta avand cel putin cinci meciuri asigurate. Premiile vor fi pe masura”, a anuntat promotorul Cupei “Mos Craciun”, Ciprian Anton.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vine, vine Cupa Moş Crăciun!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*