Viitorul și Recolta joacă cu trofeul Railex pe masă

Viitorul Liteni si Recolta Fantanele evolueaza cu trofeul Railex pe masa, marti, de la ora 17.00, pe stadionul Areni, in finala fazei judetene a Cupei Romaniei. Detinatoare a trofeului, Viitorul Liteni a ajuns din nou in ultimul act, dupa ce eliminat pe parcurs formatiile Juniorul Suceava, FC Pojorata si Vanatorul Dorna Candrenilor. De partea celalalta, Recolta Fantanele a trecut pana in finala de gruparile Viitorul Adancata, Moldova Draguseni, Polul Nord Falcau si Zimbrul Siret.

Toata lumea ne considera favoriti prin prisma locului din campionat si a prestatiilor noastre din ultima vreme. Intr-o competitie a surprizelor, asa cum este Cupa Romaniei, sansele sunt insa egale, meciul incepe de la 0-0. Cert este ca vrem sa fim prima formatie care castiga pentru al doilea an consecutiv trofeul, mai ales ca avem promisa si o prima speciala din partea domnului primar si al Consiliului de Administatie. In ceea ce priveste suporteri, desi nu organizam deplasare, multi cred ca vor veni benevol”, a spus antrenorul Viitorului, Demis Maranda, care nu stie daca va putea miza pe atacantul Marian Apostol.

Cei din Fantanele mizeaza pe dorinta de afirmare a jucatorilor in incercarea a produce supriza. “Noi plecam din postura de outsideri pentru ca jucam impreuna de putin timp, in comparatie cu cei din Liteni care au un plus de experienta. Cine va alerga mai mult, va castiga acest meci. Noi suntem optimisti ca vom face un joc bun, mai ales ca avem promisa si o prima din partea Primariei Fantanele si a sponsorilor Ovidiu Adascalitei si Ursu Constructii. Banii conteaza insa mai putin intr-un astfel de meci” a spus antrenorul-jucator Stefan Avasiloaie, care se ocupa de pregatirea echipei Recolta alaturi de Costel Patrascanu.

Finala va fi arbitrata de o brigada formata din centralul Andrei Corduneanu (Falticeni), asistat la cele doua tuse de Sebastian Paduraru (Gura Humorului) si Alexandru Blanariu (Falticeni). Florin Motriuc este arbitru de rezerva, iar Gheorghe Cosereanu observator. In caz de egalitate la finalul celor 90 de minute de joc, se va trece direct la executarea loviturilor de departajare de la 11 metri.

Cele doua formatii vor intra pe teren in echipamente de joc oferite de Asociatia Judeteana de Fotbal in baza unui parteneriat cu Consiliul Judetean si Railex. In pauza finalei vor fi premiate si campioanele judetene de la categoriile U15, U13 si U11, fiecare urmand sa primeasca cate un rand de echipament, cupe, mingi si diplome din partea sponsorilor Florconstruct, Nicolmit si Vivendi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Viitorul și Recolta joacă cu trofeul Railex pe masă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*