Viitorul Liteni și Șomuz Fălticeni deschid noul sezon

Viitorul Liteni si Somuz Falticeni deschid in mod oficial sezonul competitional 2019/2020, cele doua formatii urmand sa se infrunte miercuri, de la ora 17.30, pe stadionul “Ion Pintilescu”, intr-un meci eliminatoriu din primul tur al Cupei Romaniei. Chiar daca vine la joc direct din vacanta, trupa antrenata de Demis Maranda spera sa repete cel putin parcursul de anul trecut, cand a ajuns pana in turul III al competitiei. “Sper sa ajunge cat mai departe in Cupa. Suntem in stare sa ne batem cu orice echipa pe terenul nostru, mai ales ca in primul tur vor intalni o echipa a Falticeniului care se chinuie inca sa-si formeze un lot”, a declarat antrenorul Viitorului. Gazdele vor aborda meciul cu trei jucatori noi in lot, dupa ce au reusit sa-i transfere pe Alexandru Dragomir si Mihaita Gheorghita (ambii de la Viitorul Veresti) si Costel Vicu (Somuzul Preutesti).

De partea cealalta, Somuz Falticeni a inceput pregatirile inca de acum doua saptamani, iar intre timp a disputat si trei meciuri de verificare: 3-2 cu LPS Suceava, 1-1 cu FC Amicii Bruxelles si 1-2 cu Ceahlaul. Trupa antrenata de Daniel Stoica va aborda primul meci oficial din noul sezon cu un lot schimbat din temelii si fara cei cinci jucatori camerunezi aflati in probe. “Obiectivul nostru este sa accedem cat mai departe in Cupa Romaniei. Din pacate sunt nevoiti sa ne prezentam la meciul de la Liteni cu un lot mai putin numeros, tinand cont ca nu am reusit sa legitimam trei juniori pe care vrem sa-i aducem, iar jucatorilor camerunezi inca nu le-au sosit cartile verzi. Sper sa compensam din punct de vedere fizic, capitol unde se vede ca stam mai bine decat anul trecut”, a spus antrenorul secund al Somuzului, Iulian Daraba.

Meciul dintre Viitorul Liteni si Somuz Falticeni va fi condus de o brigada de arbitri din Botosani, formata din centralul Mihai Viorel Haivas, ajutat la tuse de Radu Cretu si Ionut Turcanu.

Turul I al Cupei programeaza 38 de meciuri. Acestea se vor disputa intr-o singura mansa, in caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, urmand sa se treaca la prelungiri si eventual la penaltyuri.

In zona Moldovei, in primul tur al Cupei Romaniei se mai joaca meciurile: Viitorul Albesti (BT) – Sanatatea Darabani (BT), Unirea Mircesti (IS) – CSM Pascani (IS), Bradu Borca (NT) – Ceahlaul Piatra Neamt (NT), FC Vaslui – Viitorul Curita (BC), Universitatea Galati – Sporting Liesti (GL).

Foresta Suceava va intra in competitie in Turul II (14 august), iar Bucovina Radauti va debuta in Cupa Romaniei in Turul III (28 august).

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Viitorul Liteni și Șomuz Fălticeni deschid noul sezon"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*