Viitorul Liteni și Șomuz Fălticeni s-au calificat în finala Cupei României Railex

Viitorul Liteni si Somuz Falticeni sunt cele doua echipe care isi vor disputa in acest an finala fazei judetene a Cupei Romaniei Railex. Invinsa cu scorul de 1-4 in meciul tur de la poalele Giumalaului, Viitorul a reusit o “remontada” de senzatie in returul disputat ieri, la Liteni, unde a trimis meciul la penalty-uri, dupa ce s-a impus in fata celor de la Pojorata, cu 4-1, prin golurile lui Bijec (2), A. Apostol, plus un autogol. La loviturile de departajare, trupa lui Demis Maranda a fost mai precisa si s-a calificat in finala cu scorul general de 7-6.

In celalalt meci de miercuri, Somuz Falticeni a ajuns in ultimul act al Cupei Romaniei Railex, dupa ce s-a impus in mansa secunda a intalnirii cu Balada Ciprian Porumbescu, cu scorul de 3-0, prin golurile lui Razvan Bagu (2) si Theodor Lelcu. In tur, falticenenii castigasera la Ciprian Porumbescu cu 4-0.

Viitorul Liteni si Somuz Falticeni vor evolua cu trofeul pe masa, duminica, 17 iunie, pe stadionul Areni, castigatoarea fazei judetene a Cupei Romaniei Railex urmand sa participe in primul tur din faza nationala a competitiei.

Foto: www.GalbenVerde.ro

 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Viitorul Liteni și Șomuz Fălticeni s-au calificat în finala Cupei României Railex"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*