Viitorul Liteni și-a apărat trofeul Cupei României

Viitorul Liteni si-a aparat cu succes trofeul Railex. Echipa antrenata de Demis Maranda si Catalin Holca a castigat pentru al doilea an consecutiv faza judeteana a Cupei Romaniei, dupa ce s-a impus, cu scorul de 1-0, in finala disputata marti, pe stadionul Areni, in fata Recoltei Fantanele.

Andrei Bijec a marcat unicul gol al intalnirii in minutul 13, cand a profitat de o neatentie a defensivei adverse si a punctat, cu un sut plasat, din interiorul careului, pe langa portarul Ionut Ciornei. Recolta a avut sansa egalarii la jumatatea primei reprize, dar Bicleanu a fost la post si a respins mingea de la radacina barei un sut bun expediat de Cristian Varlan. Echipa din Fantanele a evoluat ceva mai curajos in repriza secunda, bifand o noua ocazie prin Ciocoiu, a carui executie de la 20 de metri a trecut pentru transversala. La poarta adversa, Viitorul putea transa soarta finalei, dar sutul din lovitura libera trimis de Radu Tomescu a intalnit incheietura barelor. Intrat la pauza, Burda a semnat ultima ocazie in prelungiri, cand a sutat din voleu mult peste poarta Liteniului.

Viitorul Liteni: Bicleanu – Dutica, V. Razlog, P. Razlog, Solcan, Velescu, Ov. Bosancu, Maftei, Corban, R. Tomescu, Bijec. Antrenori: Demis Maranda si Catalin Holca. Au mai intrat: Prichici, Gliga si A. Duman.

Recolta Fântânele: Ciornei – Ciocoiu, Vârlan, Calin, Epure, Sudureac, Ilas, Condorachi, Lacatusu, Plohoi, Vîrvarei. Antrenori: Costel Patrascanu si Stefan Avasaloaie. Au mai intrat: Alexandrovici, Burda, Amarioare si Danilescu.

In pauza finalei, conducerea AJF Suceava a premiat campioanele judetene de juniori: CSS Radauti (under 15), LPS Suceava (under 13) si Juniorul Suceava (under 11). Acestea au primit cate un rand de echipament, cupe, mingi si diplome din partea sponsorilor Florconstruct, Nicolmit si Vivendi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Viitorul Liteni și-a apărat trofeul Cupei României"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*