Viitorul – Sporting: 1-2

Sporting a avut parte de o ultima repetitie reusita inainte de debutul in Cupa Romaniei. Echipa antrenata de Mihai Gurita a bifat a treia victorie consecutiva in meciurile amicale, dupa ce s-a impus sambata, cu scorul de 2-1, in fata divizionarei a patra Viitorul Botosani, intr-o intalnire desfasurata la Roma.

Botosanenii au deschis scorul la jumatatea primei reprize, prin Dolhescu, insa “alb-verzii” au replicat prompt, restabilind egalitatea pana la pauza prin Bilt, care a finalizat cu gol o centrare venita de la Netbai. Cu un plus la capitolul pregatire fizica, Sporting a preluat conducerea la un sfert de ora de la reluarea jocului, cand Gugeanu a stabilit si scorul final cu o voleu superb de la 25 de metri.

Sporting: Afloarei – Antonesei, Scutar, Vitu, Netbai, Moldovan, Gugeanu, Gheorghiciuc, C. Alexandru, Bilt, Nechitoaia. Au mai intrat: Tibichi, N. Alexandru Lesanu si Visinari.

Sporting va debuta in noul sezon competitional la mijlocul saptamanii viitoare, “alb-verzii” urmand sa intalneasca miercuri, cu incepere de la ora 17.30, in deplasare, formatia Progresul Fratautii Vechi, intr-un meci din turul II al Cupei Romaniei.

COMENTARII:

6 Comentarii la "Viitorul – Sporting: 1-2"

  1. Disputata la Roma ? Roman poate. Halal ziarist 🙂

  2. ai vrut sa pari baiat destept anonimis ?:))

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*