VIDEO | Viitorul Liteni – CSM Pașcani: 3-0

Viitorul Liteni s-a calificat in turul II al Cupei Romaniei, dupa ce a trecut miercuri, pe stadionul “Ion Pintilescu”, de divizionara a treia CSM Pascani, cu scorul de 3-0 (2-0), intr-un meci contand pentru faza inaugurala a competitiei.

Trupa condusa de Demis Maranda a deschis scorul in minutul 36, prin Cristescu, care a marcat dupa o respingere in lateral a portarului adversar. Revenit in aceasta vara in tara, Tomescu a dublat avantajul gazdelor in minutul 38, dupa ce a finalizat din sase metri o centrare venita de pe partea dreapta. Viitorul a scapat de orice emotie in privinta calificarii in minutul 57, cand Petrica Maftei a stabilit scorul final la 3-0 in urma unei actiuni personale.

Viitorul Liteni: G. Niga – D. Cristescu, Velescu, Dutica, Leuciuc – Maftei, Corban, A. Duman, A. Apostol – Riscu, Tomescu. Antrenor: Demis Maranda. Pe parcursul meciului au mai intrat in teren: Lucaciu, Bijec si Virvarei.

Am avut o posesie buna, s-au cunoscut relatiile de joc, dar am ratat cat pentru trei meciuri. Ma bucur pentru calificare si pentru faptul ca a venit foarte multa lume la un meci disputat in timpul saptamanii. Tin sa multumesc pe aceasta cale domnului primar, domnului viceprimar si presedintelului Consiliului de Administratie pentru eforturile facute. Acum, daca tot suntem in competitie, dansam mai departe. Asteptam urmatorul adversar”, a spus antrenorul Viitorului Liteni, Demis Maranda.

Faza a doua a Cupei Romaniei este programata pe 15 august si va reuni la start cele 34 de echipe calificate din faza intai si 22 de echipe din Liga a III-a. Bucovina Radauti, Sanatatea Darabani si CSM Roman sunt posibilii adversari ai Viitorului Liteni.  Foresta va intra in competitie in turul III, pe 29 august.

Foto: Iulian Avădănei

Video: Mihai Sirghi

 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO | Viitorul Liteni – CSM Pașcani: 3-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*