VIDEO Victorie la junioare I

Echipa de junioare I a Liceului cu Program Sportiv din Suceava a contabilizat la sfârşitul săptămânii trecute prima victorie în actuala ediţie de campionat. Fetele pregătite de Dorel Ţugurlan s-au impus pe teren propriu în faţa formaţiei LPS Oneşti cu scorul de 36-27.

Etapa a VI-a a Campionatului Naţional pentru junioare I a programat un duel între ultimele două clasate în Seria A. Deţinătoarea “lanternei roşii”, LPS Oneşti, nu a avut nicio şansă în deplasarea de la Suceava, gazdele impunându-se în final la o diferenţă de nouă goluri. Fără să fi simţit gustul victoriei în această toamnă, handbalistele de la LPS Suceava s-au instalat la cârma jocului înca din primele minute, iar la pauză aveau deja un avantaj de 8 goluri, scor 19-11. Diferenţa de pe tabelă s-a menţinut şi pe parcursul reprizei secunde, echipa condusă de Dorel Ţugurlan impunându-se în final cu scorul de 36-27.

În cele 5 meciuri disputate până acum, LPS Suceava a acumulat 3 puncte, clasându-se în acest moment pe penultima poziţie în ierarhia Seriei A. În următoarea etapă sucevencele vor juca pe terenul formaţiei Oţelul Galaţi.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO Victorie la junioare I"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*