VIDEO Un meci nebun, nebun!

Surpriză de proporţii pe Areni. Rapid Suceava a eliminat aseară pe FC Botoşani, în Turul al IV-lea al Cupei României, la capătul un meci de infarct, încheiat cu scorul de 1-1 la finalul celor 90 de minute regulamentare, cu 3-3 după prelungiri şi cu 8-7 în favoarea “ceferiştilor” după loviturile de departajare.

Prima repriză a fost una de tatonare, cele două echipe preferând să nu rişte prea mult în ofensivă, astfel că singura ocazie notabilă a primelor 45 de minute a aparţinut lui Plămadă, şutul mijlocaşului sucevean fiind respins de la rădăcina barei de Prisacă.

Primul gol al meciului a picat în minutul 58, când Romaniuc a trimis o pasă inteligentă în adâncime, Plămada a luat prim-planul fundaşilor adverşi şi după ce l-a driblat cu sânge rece pe goalkeeperul Prisacă a deschis scorul cu poarta goală. Deşi misiunea “alb-vişiniilor” părea că se uşurează odată cu eliminarea lui Atudorei din minutul 87, gazdele au capotat chiar la ultima fază din timpul regulamentar, când Vaşvari a trimis meciul în prelungiri cu un şut puternic de la 30 de metri.

Rapidiştii au revenit însă în avantaj în minutul 99, când Romaniuc a fost faultat în careu, centralul întâlnirii a indicat prompt punctul cu var şi Şuleru a înscris pentru 2-1 cu toată opoziţia portarului advers. În ciuda omului în minus de pe teren, botoşănenii au revenit pe tabela de marcaj pe finalul primei reprize suplimentare, printr-un gol înscris cu capul de Spiridon care a profitat de o respingere defectuoasă a lui Pascal.

Mai mult, în cea de-a doua parte a prelungirilor, oaspeţii au trecut pentru prima oară în avantaj în urma unei lovituri libere transformate de Boroştean. La acest scor, sucevenii au riscat totul pe cartea atacului, şi norocul le-a surâs în minutul 116, când nou-intratul Golofca a centrat perfect în gura porţii şi acelaşi Şuleru a pus latul pentru 3-3, trimitând meciul la loviturile de departajare.

La loteria penaltyurilor, rapidiştii au ratat prin Pantea, care a trimis peste transversală, dar au transformat ultimele cinci lovituri prin Brânză, Spătar, Oniu, Romaniuc şi Şuleru. De partea cealaltă, botoşănenii au fructificat primele patru penaltyuri prin Tincu, Vaşvari, Boroştean şi Sandu, dar le-au ratat ultimele două prin Patache şi Bosancu.

Rapid Suceava: Pascal – Spătar, Sevaciuc, Sava, Pantea, – Apetri, Oniu, Romaniuc, Plămadă – Şuleru, Negru. Antrenor: Bogdan Tudoreanu. Au mai intrat: Brănză, Golofca şi Sârbu.

FC Botoşani: Prisacă – Bosancu, Atudorei, Tincu, Patache – Matei, Vaşvari, Spiridon, Vrabie – Homneac, Ghiceanu. Antrenor: Cristi Popovici. Au mai intrat: Boroştean, Sandu şi Porfireanu.

În turul al V-lea al Cupei României, Rapid Suceava va primi vizita celor de la Ceahlăul Piatra Neamţ.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO Un meci nebun, nebun!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*