VIDEO| Sporting- Bacău: 1-2

Sporting Suceava a inregistrat al patrulea meci consecutiv fara victorie, dupa ce a pierdut azi, pe stadionul Areni, cu scorul de 1-2, in fata celor de la SC Bacau, intr-un joc contand pentru etapa a 10-a din Liga a 3-a.

“Alb-verzii” puteau deschide scorul inca din minutul 13, cand Savu l-a agatat pe Suleru in interiorul suprafetei de pedeapsa, iar centralul clujean Dan Dreve a indicat prompt penalty. Apetri a executat plasat de pe punctul cu var de la 11 metri, dar a avut ghinion, mingea lovind bara din dreapta portii aparate de Savu. Ratarea monumentala a gazdelor avea sa se razbune doua minute mai tarziu, cand Ungureanu a finalizat puternic cu capul un corner executat de pe partea stanga. Pe contre, Suleru a trecut pe langa egalare in minutul 32, sutand slab din centrul careului, dupa o pasa venita pe culoar. Sporting a ramas cu ratarile, iar gruparea bacauana a continuat sa fie cu golurile, oaspetii reusind sa-si dubleze avantajul pe Areni in minutul 33, cand Costin a reluat in plasa, din coltul careului mic, o noua centrare din corner. Pe finalul reprizei, trupa lui Marius Baciu putea incheia socotelile, dar Hantescu s-a opus la sutul lui Husein si pauza consemna un sec 0-2.

Oaspetii au ramas la fel de periculosi si in debutul reprizei secunde, cand acelasi Ungureanu a trecut in doua randuri pe langa golul trei. Jocul avea sa se anime abia in minutul 78, cand Buziuc, rezerva de lux in meciul de azi, a redus din diferenta, dupa ce a finalizat cu capul la coltul lung o centrare trimisa din coltul careului. Tardiv insa pentru a mai schimba destinatia celor trei puncte, in conditiile in care in ultimul sfert de ora, “alb-verzii” au atacat haotic, iar in apropierea careului advers s-au lovit de fluierul fin al arbitrului Dreve. Scor final 1-2, iar Sporting ramane fara victorie din septembrie, in timp ce SC Bacau preia sefia clasamentului.

Sporting Suceava: Hantescu – Pantea, Ferariu, Kuruc, Oniu – Apetri, Stanescu, Strugariu, Azaharioaie – Paius, Suleru. Antrenor: Bogdan Grosu. Pe parcursul jocului au mai intrat: Hrimiuc, Buziuc, Bagu si Cutas.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO| Sporting- Bacău: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*