VIDEO | Șomuz s-a întors cu un punct de la Vaslui

Somuz Falticeni s-a intors cu un punct de la Vaslui, dupa ce a remizat sambata, scor 1-1, in fata gazdelor de la Sporting, intr-un meci din cadrul etapei a II-a a Ligii a III-a.

Trupa antrenata de Iulian Ionesi a intrat la pauza in avantaj, dupa ce Vasile Chirilescu a deschis scorul in minutul 28, cu o lovitura de cap, in urma unei faze fixe.

Ramasa in inferioritate numerica, dupa ce Pitic a incasat al doilea cartonas galben, echipa falticeneana s-a vazut egalata cu un sfert de ora inainte de final, de golul lui Ciobotaru.

Sporting – Somuz s-a terminat 1-1, iar falticenenii raman neinvinsi in cele cinci meciuri oficiale disputate de la startul noul sezon competitional.

Somuz Falticeni: Malac – Alecsandru, Vitu, Chirilescu, Antonesei, Pitic, Bejenar, E. Ciobanu, Sahru, Padovei, R. Ciobanu. Antrenor: Iulian Ionesi. Au mai intrat: Au mai intrat: Julei, Robciuc, Strajeriu, Cârstean si Nistor.

Marti, de la ora 16.30, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, formatia pregatita de Iulian Ionesi va infrunta Aerostar Bacau, intr-un meci contand pentru Turul IV al Cupei Romaniei.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO | Șomuz s-a întors cu un punct de la Vaslui"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*