S-au întors în curtea şcolii

meci demonstrativ Rapid - Industrial 3

Jucătorii divizionarei secunde Rapid Suceava s-au întors, timp de jumătate de oră, la fotbalul din curtea şcolii. “Ceferiştii” au disputat joi, de la ora 14:00, un meci demonstrativ în compania echipei Liceului Industrial Nr. 3 din Suceava.

Rapidiştii au dat curs invitaţiei antrenorului de rugby Constantin Vlad, care este profesor de sport la „Alimentar”. Gruparea din „Areni” a fost reprezentată de şase jucători: Roheţki, Semeghin, Ferariu, Sfrijan, Negru şi Matei. Chiar dacă s-a disputat pe o vreme urâtă şi la o oră nepotrivită, partida a stârnit interesul câtorva zeci de tineri, care au asistat de pe marginea terenului la spectacolul oferit de “ceferişti”. Liceenii i-au luat tare pe mult mai bine cotaţii lor adversari, iar în startul partidei conduceau cu un surprinzător 3-0. La acest scor, Matei şi compania şi-au intrat în ritm, iar până la final au oferit publicului opt goluri şi multe alte faze spectaculoase.

Rapid Suceava joacă sâmbătă, de la ora 11:00, pe terenul formaţiei FCM Dorohoi, în cadrul etapei a 13-a din Liga a 2-a. În momentul de faţă, echipa suceveană ocupă locul 3 în clasament, la trei puncte distanţă de poziţia secundă, ocupată de Academica Argeş.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

3 Comentarii la "S-au întors în curtea şcolii"

  1. Felicitări jucătorilor echipei Rapid Cfr pentru această acțiune!

  2. Felicitari si domnului profesor pentru initiativa am vrea mai multe activitati de acest gen pentru copiii nostri asa ar creste mai frumos si mai disciplinati mai sanatosi.Bravo si baietilor de la Rapid Suceava felicitari tuturor

  3. pai s-au intors de unde au plecat spre fotbalul mare

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*