VIDEO| Roman și Golofca sunt pe val

Plamada-Golofca-Roman

Mihai Roman și Cătălin Golofca traversează o perioadă foarte buna la Botoșani. Cei doi fotbaliști suceveni au marcat pentru gruparea de peste Siret în ultimele două meciuri amicale, cu Dinamo Kiev și AC Wolfsberger.

Chiar dacă își dorea un transfer în afara țării, Mihai Roman a fost convins să-și prelungească cu un an înțelegerea cu FC Botoșani. Decizia pare să fi fost de bun augur pentru mijlocașul sucevean. Roman a deschis scorul în remiza obținută de FC Botoșani cu Dinamo Kiev, scor 1-1, în minutul 17, din penalty.

Formația antrenată de Costel Enache a întâlnit marți echipa austriacă de primă ligă AC Wolfsberger, pe care a învins-o cu scorul de 1-0. De data aceasta la rampă a ieșit Cătălin Golofca, atacantul sucevean marcând, în minutul 57, unicul gol al partidei.

Începând din aceasta vară, legiunea suceveană de la FC Botoșani s-a mărit la patru jucători. Lui Florin Plămadă, Mihai Roman și Cătălin Golofca li s-a alăturat mijlocașul Tiberiu Serediuc, adus de botoșăneni de la Concordia Chiajna.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

3 Comentarii la "VIDEO| Roman și Golofca sunt pe val"

  1. Numai putem noi de ce face golofca sau roman ! Pe noi ne intereseaza echipa sucevei nu paiosii ! Toate echipele din liga 2 au inceput antrenamente numai foresta nu si ramanem fara fotbal la suceava si nu mai putem noi de golofca sa roman !golofca a zis ca se lasa de fotbal decat sa joace la suceava pe 2 lei !

  2. Bravo Botoșani !acolo este primar care iubeste sportul !,nu mincinos ,laudaros ca Lungu ! unde e DNA .,ANTIFRAUDA,au vandut tot numai supermarketuri restaurante,licitații dubioase ,acolo are timp acolo nu controlează FISCU ,,,FINANȚELE ,!Sportul în Suceava e de rasul tuturor !

  3. Echipa Sucevei va fi cumparata pe un iaurt si o branzoaica,cam asta e fotbalul bucovinean.

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*