ViDEO| Rapid – Petrotub: 0-1

Rapid Cfr Suceava patinează în gol în cursa pentru promovare. Echipa antrenată de Bogdan Tudoreanu s-a departat la cinci puncte de primul loc al clasamentului, după ce a pierdut, astazi, pe stadionul Areni, cu scorul de 0-1, în faţa celor de la Petrotub Roman, într-un meci contând pentru etapa a 11-a din cadrul Ligii a 3-a.

Aflată în faţa ultimului derby din această toamnă, gruparea “ceferistă” a început extrem de prudent întâlnirea cu romaşcanii, cu un singur vârf veritabil de atac şi o posesie prelungită dar inutilă a balonului în propria jumătate de teren. În aceste condiţii, gazdele au tras primul şut pe spatiul porţii adverse abia în minutul 30, când I. Plămadă a trimis în braţele portarului Geoacaş din marginea careului mare. Mult mai tăioşi pe contraatac, oaspeţii au trecut pe lângă deschiderea scorului în secundele de prelungire ale primei reprize, când Harbuzaru a şutat la o palmă de buturile apărate de Pascal şi pauza consemna o remiză albă pe Areni.

“Alb-vişiniii” au început mai decişi partea secundă, iar la prima faza de atac, centralul focsanean Mihai Gică a dictat penalty la un fault comis asupra lui Şuleru. Stănescu şi-a aşezat mingea pe punctul cu var, dar a executat în dorul lelii, şutul anemic trimis de mijlocaşul sucevean fiind respins ca la antrenamente de goalkeeperul Geoacaş. Rămaşi în jumătatea adversă, rapidistii au ratat o nouă şansa monumentală în minutul 47, când nou-intratul Golofca a dejucat pasul la offside făcut de defensiva oaspeţilor, dar a preferat să şuteze slab din colţul careului mare, în detrimentul unei pase către Sumanariu. Misiunea “alb-vişiniilor” avea să se îngreuneze în minutul 53, când gazdele au rămas în zece oameni după ce Romaniuc a primit al doilea cartonaş galben în urma unui fault prostesc la mijlocul terenului. Pe fondul superioritatii numerice, romaşcanii au devenit tot mai incisivi în atac, Vulpe nimerind bara porţii lui Pascal cu un şut deviat din afara careului.

“Ceferiştii” şi-au luat gândul de la victorie cu un sfert de oră înainte de final, când fundasul Ailenei a fost eliminat de pe teren pentru o presupusă lovitură cu cotul aplicată unui adversar. Din acel moment, oaspeţii au zburdat pe gazonul Areniului, iar inevitabilul s-a produs în minutul 80, când Harbuzaru l-a învins pe goalkeeperul Pascal cu un şut la colţul scurt. Scor final 1-0 şi rapidiştii înregistrează a doua înfrângere consecutivă în campionat, coborând pe locul 3 al clasamentului, cu patru runde rămase până la finalul turului.

Rapid Cfr Suceava: Pascal – Bosancu, Fl. Plămadă, Ailenei, Oniu – I. Plămadă, Stănescu, Romaniuc, Ghiviziu, Sumanariu– Ionesi. Antrenori: Bogdan Tudoreanu şi Ion Buzoianu. Au mai jucat: Suleru, Golofca, Sava, Burlacu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "ViDEO| Rapid – Petrotub: 0-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*