VIDEO Rapid – Ceahlăul: 1-2

Rapid Suceava promite să facă o figură frumoasă în noua ediţie de campionat. În ultimul amical al verii, ceferiştii s-au descurcat bine în compania Ceahlăului, chiar dacă în final au pierdut cu scorul de 1-2.

Rapid Suceava şi Ceahlăul Piatra Neamţ s-au întâlnit joi după-amiază pe stadionul Areni, într-un ultim meci de pregătire înainte de startul sezonului. Oaspeţii au dominat începutul partidei şi au irosit 3 mari ocazii de a deschide scorul. Chiar şi atunci când nemţenii au reuşit să introducă mingea în plasa, golul a fost anulat pentru off-side. De cealaltă parte, rapidiştii au ameninţat o singură dată poarta Ceahlăului, printr-o lovitură liberă executată de Romaniuc.

Primul gol al partidei a fost marcat în startul reprizei secunde. Pantea a fost faultat în interiorul careului, iar Mircea Negru l-a învins din penalty pe Andrei Roheţki. Acelaşi Negru a avut şansa să dubleze avantajul Rapidului, însa nu l-a mai putut învinge pe portarul Ceahlăului. Fotbaliştii pregătiţi de Marin Barbu restabilit egalitatea la mijlocul reprizei secunde, prin suceveanul Gafiţa. Rapidul şi-a trecut apoi în cont alte câteva ocazii, însă scorul a ramas 1-1 până spre finalul partidei. Ceahlăul a reuşit să îşi asigure victoria în minutele de prelungire, când Gafiţa l-a învins pe Gavriloaia cu un şut sub bara transversală.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO Rapid – Ceahlăul: 1-2"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*