VIDEO Locul II în Germania

Selecţionata de fotbal a judeţului Suceava a terminat pe locul al doilea la ediţia din acest an a Turneului „Patru Regiuni pentru Europa”. În cadrul competiţiei organizate în Germania, echipa pregătită de Ciprian Anton şi Aurel Constantin nu a pierdut niciun meci, înregistrând trei remize.

Ediţia din acest an a Turneului Internaţional de Fotbal „Patru Regiuni pentru Europa”, a fost găzduită de regiunea Schwaben din Germania. Selecţionata Sucevei a fost formată în mare parte din sportivi legitimaţi la Sporting, conduşi de pe margine de Ciprian Anton şi Aurel Constantin.

În primele două zile ale turneului, Suceava a înregistrat rezultate destul de bune, reuşind să obţină remize albe în compania echipelor din Schwaben şi din Mayenne. Sucevenii şi-au îndeplinit norma de goluri în confruntarea cu selecţionata regiunii Cernăuţi. La capătul unui meci cu multe răsturnări de situaţie, cele două echipe au încheiat la egalitate, scor 4-4. În această partida s-a remarcat Buziuc, jucător care a reuşit să marcheze două goluri. Campionii ediţiei a zecea a Turneului „Patru Regiuni pentru Europa” au fost francezii din Mayenne, urmaţi, în ordine, de reprezentanţii României, Germaniei şi Ucrainei.

În precedentele 9 ediţii ale acestui turneu, Suceava a mai luat o singură dată argintul, în rest terminând pe locul trei sau patru.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO Locul II în Germania"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*