VIDEO| Inter – Ciocăneşti: 0-0

Dorohoi - Ciocanesti

Echipa a doua a Pojorâtei, Bucovina Ciocăneşti, a terminat la egalitate, scor 0-0, prima manşă a barajului de promovare în Liga a 3-a, susţinută pe terenul grupării Inter Dorohoi. Returul va avea loc sâmbătă, de la ora 17:30, la Vatra Dornei.

Vezi rezumatul VIDEO al întâlnirii şi declaraţiile antrenorului Relu Buliga!

Începutul partidei a fost anost, prima ocazie notabilă venind la jumătate de oră de la fluierul de start. Mandache a pătruns în careu, a şutat la colţul scurt, dar mingea a fost respinsă în corner de Puianu. Din minutul 40, Bucovina Ciocăneşti a jucat cu un om mai puţin în teren, Cornel Ilie fiind eliminat pentru un atac dur asupra lui Negruţ. La zece minute după pauza, Puianu a apărat în faţa lui Moisa, mingea a ajuns la Negruţ, care, din 4 metri, a trimis cu capul pe lângă poartă. Sucevenii au replicat în minutul 63, când Satco a reţinut în doi timpi şutul lui Irimia. Până la finalul jocului singurul lucru notabil a fost cartonaşul roşu încasat de Antonescu în minutul 87 pentru un fault comis asupra lui Ivan.

Manşa secundă a barajului dintre Bucovina Ciocăneşti şi Inter Dorohoi va avea loc sâmbătă, de la ora 17:30, pe stadionul din Vatra Dornei.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO| Inter – Ciocăneşti: 0-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*