Încă o achiziţie la Rapid

Ionuţ NechitoaiaIonuţ Nechitoaia

Rapid Suceava continuă să-şi întărească lotul şi după startul campionatului. Ultimul jucător transferat pe „Areni” este Ionuţ Nechitoaia, jucător rămas liber de contract după desfiinţarea clubului Sporting. Considerat la un momentdat unul dintre cei mai promiţători fotbalişti suceveni, atacantul are şi avantajul că este născut în 1994, deci se incadrează în categoria jucătorilor sub 21 de ani.

Pentru meciul de la sfârşitul acestei săptămâni, cu FCM Dorohoi, antrenorul Bogdan Tudoreanu are probleme în ceea ce priveşte cei doi jucători sub 21 de ani pe care este obligat să îi introducă în teren. Cerlincă este suspendat după cele două cartonaşe galbene încasate la Constanţa, iar Tiron acuză o accidentare. Mijlocaşul împrumutat de la FC Botoşani a lăsat o impresie bună la debutul în tricoul Rapidului, dar a suferit o entorsă şi sunt şanse minime să fie recuperat până sâmbătă.

Nou-promovata FCM Dorohoi vine la sfârşitul acestei săptămâni pe „Areni”, după ce a produs surpriza în etapa inaugurală, remizând cu Unirea Slobozia, scor 1-1.

„Dorohoiul este o echipă motivată, omogenă, care joaca de mult timp împreună şi va fi un meci dificil. Noi avem un lot valoros, experienţă şi este clar că plecăm cu prima şansă. Dacă vom reuşi să marcam repede ne vom face jocul uşor, dacă nu, odată cu trecerea timpului, va fi mai greu”, este de părere antrenorul Bogdan Tudoreanu.

Goalgheterul Rapidului în aceasta vară, Marius Matei, speră ca la meciul cu Dorohoi în tribunele stadionului „Areni” să fie prezenţi cât mai mulţi spectatori: „Îmi doresc să vina cât mai multe lume la stadion pentru că, ca jucător de fotbal, ai altă motivaţie şi altfel joci acasă când eşti susţinut de mulţi spectatori. Suntem acasă şi oaspeţii trebuie să joace în funcţie de noi. Dacă ne facem jocul ar trebui să câştigăm. Oricum, nu e un joc uşor, iar dacă nu intram serioşi şi motivaţi în teren vom avea probleme. La fotbal nu contează ce-ai făcut în trecut, ci doar la ora jocului.”

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Încă o achiziţie la Rapid"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*