VIDEO | Foresta Suceava – Luceafărul Oradea: 3-0

Foresta suporter fan galerie

Vezi rezumatul VIDEO al meciului dintre Foresta Suceava și Luceafărul Oradea, disputat sâmbătă, în cadrul etapei a 19-a din Liga a 2-a, și încheiat cu scorul de 3-0 (1-0)! Golurile echipei sucevene au fost marcate de Marius Matei (4′, 47′) și Robert Bosînceanu (51).

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

10 Comentarii la "VIDEO | Foresta Suceava – Luceafărul Oradea: 3-0"

 1. Felicit redactia pentru noua achizitie, calitatea video ireprosabila.
  Hai Foresta!

 2. Dacă tot se filmează ,poate se face de la tribuna superioară , eu știu ca da o senzație ca sunt 5000 de spectatori cand filmezi din mijlocul celor 200 de la tribuna a doua, dar poate nu sar auzi chiar toată înjuratura si obscenitățile strigăte inevitabil pe un stadion

 3. TREI PUNCTE IMPORTANTE IN CLASAMENT, DAR OBTINUTE PRIN RETETA DIN ETAPA 15…

 4. In iarna sper sa vina ( cornel cainari. Mutu ) au făcut treaba buna in sezonul trecut …

 5. trebuie valoare , ca se faci cu cainari ???? sta de 5 luni pe tusa !!! iar mutu ieri era vai de capul lui cand a intrat !! 3-4 romani buni trebuie , din care macar 2 sub 21 ani si inca 1-2 straini beton sa fie mentalitate !!!

 6. Apropo unde se gasesc esarfe,fulare cu foresta ??? Dati-mi si mie pontul . E incredibil ce putina promovare se face in media locala despre echipa de fotbal ,de meciuri . Fff putini spectatori prezenti….

 7. Faceti abonamente sa nu mai intre „suporterii” gratis in tribune…ar fi un plus financiar..parerea mea

 8. ESARFELE AU FOST ADUSE INAINTEA MECIULUI CU STEAUA DIN CUPA ROMANIEI, DAR S-AU VANDUT, IAR ALTELE NU STIM CAND VOR MAI FI.

 9. da slaba promovare la meciuri si club in general . ar fi o solutie buna abonamentele , dar si un pic de reclama in media locala . ar merge la un abonament pentru retur o esarfa bonus , ceva de genul .si chiar daca ma repet ff putini spectatori in tribune , vremea nu-i o scuza , suntem nordici .

 10. IN 26 NOIEMBRIE 2017, CEI DE LA SPORT.RO, AU ATASAT O IMAGINE DE LA MECIUL FORESTA SV-LUCEAFARUL, IAR ARTICOLUL SE INTITULEAZA, ” OPINIE/CAND SE HOTARASTE FRF SA REFORMEZE LIGA A 2-A, ACEST AFGANISTAN AL FOTBALULUI ROMANESC?
  CU CE SCOP ISI PERMIT SA ATASEZE IMAGINE CU FORESTA LA UN ASEMENEA ARTICOL?

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*