VIDEO | Continuă criza de rezultate la Șomuz Fălticeni

Lider al clasamentului dupa primele cinci etape, Somuz Falticeni a devenit pe final de tur o echipa de nerecunoscut in seria intai a Ligii a III-a. Trupa antrenata de Daniel Stoica a ajuns la cinci meciuri consecutive fara victorie in campionat, dupa ce a pierdut sambata, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, in fata Husanei Husi, cu scorul de 1-2.

In ciuda ultimatumului primit de la conducerea clubului, cei de la Somuz au jucat delasator in prima repriza, gruparea vasluiana intrand la pauza in avantaj, in urma golului lui Girdea, care a marcat cu capul, in minutul 38, dupa un corner de pe partea stanga.

Cu un om in plus, dupa eliminarea basarabeanului Ursu, oaspetii si-au dublat avantajul in minutul 80, cand Izmana (foto) a transformat cu siguranta un penalty obtinut de Berezeanu, ultimul fiind la randul sau eliminat pe final dupa ce l-a lovit fara balon pe Chisalita.

Padovei a reaprins sperantele in tabara falticeneana in minutul 82, dupa ce a inscris cu capul, tot in urma unui corner. Tardiv insa pentru Somuz, care a cedat cu 1-2 si a coborat pe locul 5 in clasament, unde a fost depasita chiar de Husana.

Somuz Falticeni: Chindris – Chisalita, Forizs, Toukam, Njindja – Robciuc, Miclos, Ursu, Tututa – Padovei, Tchassen. Antrenor: Daniel Stoica. Pe parcurs au mai intrat: Paius, Zapata si Bady.

In ultima etapa din acest an, Somuz Falticeni va primi sambata, pe stadionul “Constantin Jamaischi”, replica nou-promovatei Bradu Borca.

Foto: Alex Savescu

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO | Continuă criza de rezultate la Șomuz Fălticeni"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*