VIDEO| Bucovina Rădăuţi – Rapid Suceava: 2-1

Bucovina Radauti - Rapid Suceava

Bucovina Rădăuţi a avut câştig de cauză în meciul amical susţinut miercuri, la Bădeuţi, în compania echipei Rapid Suceava. Trupa lui Iulian Ionesi a câştigat întâlnirea cu scorul de 2-1, prin golurile marcate de Cezar Ciurlă şi Stoian, iar “ceferiştii” au punctat prin Sumanariu.

Prima repriză a fost dominată de divizionara a treia. Bucovina Rădăuţi a deschis scorul în minutul 25, prin Cezar Ciurlă, care a împins în poartă o minge centrată din corner de Zaremba. Fundaşul “galben-albaştrilor” putea realiza dubla cu cinci minute înainte de pauză, dar mingea a lovit stâlpul porţii lui Hânţescu. Portarul Rapidului a intervenit apoi decisiv la un şut expediat din interiorul careului de Cotoară. În repriza secundă “ceferistii” au echilibrat jocul, odată cu intrarea în teren a unor jucători ca Semeghin, Onciu şi Sumanariu. Ultimul, folosit pe post de vârf de antrenorul Bogdan Tudoreanu, a restabilit egalitatea după o centrare perfectă de pe stânga venită de la Semeghin. A urmat un joc anost, iar spre final rădăuţenii au dat lovitura de graţie. Stoian a profitat de o gafă comisă de portarul Niga la marginea careului şi a trimis balonul în poarta rămasă goală.

VEZI O GALERIE FOTO DE LA ACEST MECI!

Rapid Suceava are programat următorul meci de verificare sâmbătă, de la ora 10:00, pe stadionul “Areni”, în compania nou-promovatei în Liga a 3-a Inter Dorohoi.

De cealaltă parte, Bucovina Rădăuţi aşteaptă meciul din turul II al Cupei României, programat miercuri, de la ora 17:30, pe terenul formaţiei bistriţene ACS Dumitra. Până atunci, antrenorul Iulian Ionesi şi-ar dori să-i vadă la lucru pe jucătorii tineri din lot, în cadrul unui amical care ar urma să aibă loc duminică în compania divizionarei a cincea Spuma Dărmăneşti. Luni, pe 2 august, rădăuţenii vor intra într-un semicantonament de şapte zile pe plan local, cu câte două antrenamente pe zi.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "VIDEO| Bucovina Rădăuţi – Rapid Suceava: 2-1"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*