VIDEO | Bucovina Rădăuți – Foresta: 1-0

Bucovina Radauti s-a calificat in Turul IV al Cupei Romaniei, dupa ce a trecut, miercuri, pe teren propriu, de Foresta Suceava, cu scorul de 1-0. Golul calificarii a picat abia in minutul 90+1, cand Daniel Balan a executat o faza fixa de pe partea stanga, Visinar a recentrat in mijlocul careului pentru Vitu, iar capitanul radautenilor a marcat cu largul concurs al portarului Cotuna.

Bucovina: Puianu – Alecsandru, Vitu, Vișinar, Ciobanu – Stănescu, Dănilă, Coroamă – Bălan, Ionesi, Cerlincă. Au mai intrat: Buziuc, Stoian și Bosînceanu.

Foresta: Cotună – Onofraș, Seven, Celeadric, Nguyen – Parouty, Aioanei – Artenie, Rigoni, L. Roman, Grumezescu. Au mai intrat: Ionescu și Fares.

COMENTARII:

3 Comentarii la "VIDEO | Bucovina Rădăuți – Foresta: 1-0"

  1. Nu avem portar ! Cum vrei promovare daca tu nu ai atacant , nici portar ! Vise !

  2. Aduceti un portar de valoare.Aici este punctul cel mai slab la echipa noastra.Succes sambata cu Falticeniul.Hai Foresta!!!

  3. Cine ar venii ptr 250 de euro pe luna care abia ti-i da ? Eu joc in Liga a5a in UK si e cam de nivelul ligii intai si am discutat cu cei de la foresta si ma gandeam sa ma intorc si eu in tara , dar la ce salarii dau , nu multumesc . Prefer sa joc aici si sa am prime si salariu de doamne ajuta .

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*