Ostrovanu, a doua victorie

Andrei Ostrovanu - Chelariu Superkombat

Andrei Ostrovanu a obţinut o victorie clară la a doua participare în circuitul SuperKombat. Luptătorul sucevean l-a învins prin decizie unanimă pe constănţeanul Eduard Chelariu în cadrul galei care a avut loc sâmbătă seara în Sala Polivalentă din Bucureşti.

La gala desfăşurată în Capitală au fost prezenţi 5.000 de spectatori, printre care şi multiplul campion K1 Remy Bonjasky. Andrei Ostrovanu a avut rolul principal în al treilea duel din Superkombat New Heroes, categoria mijlocie, -71 de kilograme, unde l-a înfruntat pe constănţeanul Eduard Chelariu, de la Kickbox Ursoi. Susţinut de pe margine de Horia Rădulescu, luptătorul sucevean a fost declarat câştigător prin decizie unanimă la finalul celor trei runde.


Ostrovanu il invinge pe Chelariu in cel de-al treilea duel al galei de la Sala Polivalenta pe www.sport.ro

După meci, Andrei Ostrovanu a postat pe Facebook următorul mesaj: “Am obţinut a doua victorie în gala Superkombat. Mă voi întoarce la sală pentru a mă pregăti pentru următoarele obstacole care se apropie. Ţin să mulţumesc sponsorilor, antrenorului meu, colegilor de antrenament şi celor care mi-au ţinut pumnii de acasă.”

foto: Alex Dobre (Sport News)

În vârstă de 22 de ani, Andrei Ostrovanu a debutat în Superkombat în urmă cu două luni. La ediţia desfăşurată atunci în Ploieşti, sportivul sucevean a câştigat prin decizie unanimă în faţa lui Robert Stoica, de la Respect Gym Găeşti.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Ostrovanu, a doua victorie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*