Victorii in primele amicale

Universitatea Suceava a inceput cu dreptul seria jocurilor de pregatire din aceasta vara. Handbalistii antrenati de Leonard Bibirig s-au impus in cele doua amicale disputate la sfarsitul saptamanii trecute in compania formatiei Universitatea Cluj.

In prima intalnire, desfasurata vineri de la ora 18:30, ardelenii au inceput mai bine si au condus la patru goluri diferenta, scor 5-1. Treptat, sucevenii si-au intrat in joc, iar la pauza scorul era 15-15. Universitatea Suceava a continuat jocul bun si in repriza secunda, la finalul careia conduceau la patru goluri diferenta, scor 26-22. In amicalul de sambata, datele problemei nu s-au schimbat, iar sucevenii, desi au acuzat carente la finalizare, s-au impus in final cu scorul de 30-24.

Urmatoarele meciuri de verificare ale echipei sucevene sunt programate la sfarsitul acestei saptamani, in cadrul Memorialului “Mihai Mironiuc”. La acest turneu, CSU si CSU II Suceava vor infrunta Steaua Bucuresti, Stiinta Bacau, Minaur Baia Mare, Universitatea Cluj si Olimpus Chisinău.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Victorii in primele amicale"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*