Victorie pentru Cetatea!

Cetatea Suceava a castigat cu scorul de 1-0 meciul disputat in deplasare la Concordia Chiajna si si-a marit considerabil sansele de a ramane in liga secunda. Meciul a fost unul echilibrat pe toata durata lui, gazdele avand un plus la numarul ocaziilor de gol.

Prima repriza a apartinut Concordiei, goalkeeperul sucevean Rohetki facand minuni pentru a mentine scorul nul. De partea Cetatii, au trecut pe rand pe langa gol Negru si Homneac.

Mitanul secund ii gaseste pe oaspeti incercand parca sa conserve rezultatul de pe tabela. Celpan si Homneac se trec pe lista celor care au fost aproape de a-si duce echipa in avantaj, pe cand ‘Roiu’ continua seria paradelor de exceptie. Singurul gol al partidei vine cu un sfert de ora inainte de fluierul final, cand Onciu trimite sub bara de la aproximativ 40 de metri. Pana la final jucatorii Concordiei se arunca in atac, insa fara sorti de izbanda pe tabela de marcaj. Scor final 1-0 pentru Cetatea, echipa din ‘Areni’ inregistrand astfel prima victorie in deplasare din acest campionat.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Victorie pentru Cetatea!"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*