Victorie la limită

Rapid CFR Suceava a trecut la limita, scor 1-0, de lanterna rosie a seriei, Dunarea Galati, intr-un meci disputat pe stadionul Areni si care a contat pentru etapa a 15-a din Liga a III-a. Unicul gol al intalnirii a fost semnat de Moldovan in minutul 26, care a marcat cu o lovitura de cap din 6 metri.

Primul care si-a incearca norocul este Paul Bosancu, sutul puternic expediat de acesta trecand pe langa poarta adversa. La jumatatea primei reprize Romaniuc trage bine, dar balonul este deviat si se scurge pe langa stalpul din stanga al portii adverse. Singurul gol al partidei avea sa vina in minutul 26, cand Moldovan speculeaza lentoarea defensivei oaspete si inscrie cu capul din 6 metri (foto). Zece minute mai tarziu, Romaniuc executa foarte bine o lovitura libera, dar portarul galatean scoate de sub transversala. Ultima ocazie a primei reprize poarta semnatura lui Bejenariu care, incomodat de un fundas advers, trimite slab din 11 metri, in bratele portarului.

Repriza secunda apartine tot gazdelor. Dupa aproape zece minute de la reluare, Bosancu expediaza o torpila din 14 metri, respinsa insa in extremis de goalkepeerul galatean. Urmatoarele doua ocazii ale ceferistilor ii apartin lui Stamate, care o data trimite putin pe langa poarta dintr-o pozitie propice, urmand ca mai apoi sa fie blocat de un fundas advers in suprafata de pedeapsa faza la care banca tehnica a Rapidului a cerut penalty. Cu un sfert de ora inainte de final se consemneaza ultimele ocazii de gol ale meciului, Stamate si Suleru luandu-l la tinta pe portarul galatean.

Rapid CFR Suceava: Gavriloaia – Spatar, Sevaciuc, Murariu(’46 Stamate), Pantea (’80 Corban), P. Bosancu, Branza, Romaniuc, Moldovan (’76 Plamada), Bejenariu, Suleru (’86 Ciobanu).

Clasament: 1. CF Braila 32p, 2. Petrotub Roman 30p… 7. Rapid CFR Suceava 23p…

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Victorie la limită"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*