Victorie la Frătăuţii Vechi

În condiţiile pauzei forţate luate în campionatul Ligii a III-a, oficialii grupării Rapid Suceava au hotărât să programeze luni un meci amical cu Progresul Frătăuţii Vechi. Ceferiştii nu au întâmpinat mari probleme pe terenul divizionarei a V-a, impunându-se în final cu scorul de 4-2.

Rapidiştii au punctat de patru ori în poarta gazdelor, pe lista marcatorilor regăsindu-se Burlacu(foto), Ionuţ Plămadă, Negru şi Sava. În meciul de la Frătăuţii Vechi antrenorul Ion Buzoianu nu i-a folosit pe Oniu, Apetri şi Spătar. Ultimul acuză unele probleme medicale, însă sunt şanse mari să revină în teren până la următorul joc oficial.

Deşi până la reluarea meciurilor din Liga a III-a mai sunt zece zile, ceferiştii nu au mai programat niciun joc de pregătire. Negru şi colegii săi vor primi liber de vineri până duminică, urmând ca luni să înceapă pregătirea meciul cu Cetatea Tîrgu Neamţ.

Rapid Suceava va primi pe 19 noiembrie vizita formaţiei nemţene, într-un joc care va pentru etapa a XIII-a. În momentul de faţă, “alb-vişiniii” ocupă locul 9 în clasamentul primei serii din Liga a III-a.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Victorie la Frătăuţii Vechi"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*