FOTO | Victorie de moral pentru CSU

Victorie de moral pentru CSU Suceava. Echipa suceveana s-a impus astazi, in sala Liceului Sportiv, cu scorul de 30-29 (13-14), in fata nou-promovatei HC Vaslui, in meciul de deschidere a celei de-a VII-a editii a Memorialului “Mihai Mironiuc”.

Vasluienii au inceput mai bine intalnirea, iar pe fondul a doua aruncari de la 7 metri transformate, conduceau in debutul jocului cu 3-0. Trupa antrenata de Petru Ghervan si Razvan Bernicu a echilibrat insa repede ostilitatile, iar la jumatatea primei reprize a redus diferenta la scorul de 4-5, pentru ca, in minutul 23, sa anuleze de tot ecartul de pe tabela, dupa ce Costea egalat situatia la 9-9. Cele doua formatii au mers apoi cap la cap in minutele dinaintea pauzei, echipa condusa de Leonard Bibirig revenind la cabine cu un avantaj minim pe tabela, scor 14-13.

Cele doua formatii au lasat garda jos dupa pauza, iar jocul pe contre le-a convenit handbalistilor suceveni, care au preluat conducerea la 19-17 in minutul 37, gratie a doua reusite consecutive semnate de Popovici si Costea. Pana la jumatatea reprizei secunde, oaspetii au intors insa rezultatul in favoarea lor, la scorul de 23-21. “Studentii” au avut apoi o sarja de trei goluri consecutive incheiata de Bursuc si gazdele intrau in ultimele zece minute ale jocului in avantaj, 24-23. Soarta meciului s-a decis abia pe final. Sarbul Trifkovic a inscris pentru 29-28 si l-a obligat pe Leonard Bibirig sa ceara time-out. La reluarea jocului, vasluienii au egalat, dar ultimul cuvant l-au avut gazdele. Cristi Tcaciuc a parat ultimul atac advers, iar pe contre Bursuc l-a lobat pe Pralea si a adus victoria sucevenilor, scor final 30-29.

CSU Suceava: C. Tcaciuc – Trifkovic (7 goluri), Tarzioru (5), Bursuc (5), Popovici (4), Petrea (4), Costea (3), Beleaev (1), Davidovic (1), Eros, Preda, I. Tcaciuc.

Petru Ghervan: “Suntem principala candidata la retrogradare, iar faptul ca am invins o echipa mai bine cotata decat noi, asa cum e echipa din Vaslui, nu face altceva decat sa ne intareasca moralul. Este un bun inceput pentru noi”.

In cel de-al doilea meci al Memorialului „Mihai Mironiuc”, Dinamo Bucuresti a trecut de CSM Calarasi cu scorul de 26-21 (14-11).

COMENTARII:

2 Comentarii la "FOTO | Victorie de moral pentru CSU"

  1. misu suceveanu | 8 august 2014 at 8:56 | Răspunde

    BRAVO GAZETA SV, DAR DE LA MECIUL DINAMO – CALARASI NU SCRIETI NIMIC, NICI MACAR SCORUL, DOAR NISTE POZE ???

  2. misu suceveanu | 8 august 2014 at 14:10 | Răspunde

    ASA DA , BRAVO DOMNILOR JURNALISTI. O ZI FRUMOASA !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*