Victorie contra „bancarilor”

Aproape o repriză a alergat Cetatea după deschiderea scorului in partida de astăzi cu Progresul. Celpan si Onciu au incercat primii vigilenţa defensivei “bancare”, insă goalkeeperul Popescu a fost de fiecare dată la post. Izbăvirea a venit cu un minut inainte de pauză, când Dumitru (foto-stanga) urcă galeria suceveană pe garduri după ce a scuturat plasa adversă cu un şut la colţul lung.

Replica oaspeţilor s-a dovedit una anemică, Ionuţ Savu fiind la originea singurei ocazii de gol trecută in contul grupării din Cotroceni. Emoţiile spectatorilor de pe Areni s-au risipit definitiv in minutul 82, când Celpan a transformat cu siguranţă o lovitură de pedeapsă acordată la un fault asupra lui Dumitru. Scor final 2-0 şi speranţele sucevenilor de a evita retrogradarea rămân intacte.

Cetatea: Roheţki – Feraru, Sevaciuc, Bernard – Azaharioaei, Onciu, Celpan, Romaniuc, Şuleru – Dumitru, Colban. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Homneac, Negru şi Guriţă.

Progresul: Popescu – Dumitru, Pacinschi, Berceanu – Lircă, Călin, Ghinea, Gheorghe, Sava – Ciochină, Savu. Antrenor: Gigi Mulţescu. Au mai intrat: Iancu, Dobre şi Neagoe.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Victorie contra „bancarilor”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*