Imagini cu noul stadion!

stadion

Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a făcut publice, miercuri, câteva imagini cu proiectul noului stadion. Arena, cu o capacitate de 15.000 de locuri, ar urma să fie construită în zona “Metro”, la ieşire din Suceava spre Fălticeni şi ar costa cel puţin 15 milioane de euro. Ion Lungu nu ştie încă dacă noul stadion va avea pistă de atletism.

“Acesta este noul stadion pentru care lucrăm la documentaţie. Eu sper ca în cele din urmă să putem găsi o finanţare prin fonduri europene şi să facem un stadion cu 15.000 de locuri. Avem mai multe documentaţii de detaliu, cu mai multe cote, cota maxima fiind de 20 de metri înălţime. Sper să avem totul pregatit până se clarifică situaţia fondurilor europene, respectiv axele, măsurile şi ghidul solicitantului. Vreau să avem aprobaţi indicatorii în Consiliul Local ca să putem promova un proiect pentru realizarea unui nou stadion. El poate să coste undeva între 15 şi 18 milioane de euro, depinde cu cât se licitează şi cât este cofinanţarea Primăriei. Eu cred că un efort din partea Primăriei de 1-2 milioane de euro nu e mare lucru ca să facem un stadion nou”, a anunţat Ion Lungu.

În altă ordine de idei, primarul Ion Lungu a anunţat că în luna iulie municipalitatea a mai dat un miliard şi jumatate de lei vechi la fotbal şi un miliard la handbal.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

8 Comentarii la "Imagini cu noul stadion!"

 1. Da-ti-ar Dumnezeu sanatate nenea Lungu, numa sa te tii de cuvant! Si fa cumva sa aiba si pista de atletism cu tartan ca sunt foarte multi suceveni ce vor sa se simta in secolul XXI si sa asiste sau sa faca sport in conditii decente!
  Si poate astfel va veni si un investitor mai serios la fotbal sa avem si noi o echipa macar de primele 6 locuri de liga 2. Suceveanul e insetat de fotbal si competitie sportiva dar nu in conditiile actuale. Sunt sigur ca din nou vor fi tribune arhipline daca mai pupam liga 1 in viitorul apropiat nu asa cum am vazut la Botosani, Iasi si alte judete ce au echipe de fotbal… ca numai Steaua mai umple tribunele acum pe unde merge… da la noi sunt sigur ca va fi altceva!
  Lasa ceva in urma ta ca pana acum nu prea s-a vazut si ai cam fost hulit de multi!
  Fa si tu un efort nene Lungule si pune-ti numele in istoria Sucevei, ca pana acum nu prea s-a vazut ceva palpabil…

 2. De asta are Suceava nevoie, domnu’ Lungu? Iar facem investitii de milioane de euro in betoane si constructii grandioase? Ne-ati facut parcuri de joaca si parcare in centrul orasului dar drumurile cand le faceti? Sau peticirea anuala pe o vreme ploioasa se numeste reparerea drumurilor?

 3. Abureala electorala.

 4. Misto rau Photoshop-ul… Ce versiune e?

 5. 2035 vom avea stadion nou ../
  mai are de donat banii nostri la catedrala …si la restul de nebunii electorale ..platim taxe 40 ….si avem un oras sarac si murdar ..si caini vagabonzi

 6. Jajajjajaja ma da voi chiar credeti asta?
  Fiti oameni seriosi!!!

 7. din 2004 spune ca face stadion nou is nici asta nu il intretine huuu

 8. Ar fi excelenta idea,dar FARA pista de atletism…Sa fie un stadion tipic englezesc.doar pentru fotbal…

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*