Vestiarul discordiei între box şi hochei

Patinoarul risca sa devina un adevarat mar al discordiei intre sectiile de box si hochei pe gheata din cadrul CSM Suceava. Samanta scandalului a fost aruncata chiar de Federatia Romana de Hochei, care a amenintat clubul sucevean cu excluderea din campionat, daca acesta nu amenajeaza in cel mai scurt timp un vestiar pentru echipele vizitatoare.

Un spatiu destinat oaspetilor exista, numai ca acesta este ocupat momentan de clubul de box, motiv pentru care directorul CSM Suceava, Valerica Gherasim (foto), s-a vazut pus in situatia de a socilita pugilistilor pregatiti de Doru Iftimie sa paraseasca in cel mai scurt sediul pationoarului.

Problema vestiarului de la hochei este una foarte delicata. Acolo trebuie sa se intample ceva pentru ca nu mi se pare normal ca intr-un loc destinat hocheiului sa intervina altcineva. Noi i-am oferit domnului Iftimie un spatiu la sala Unirea, unde a mai activat sectia de box, dar nu vrea sa mearga acolo pe motiv ca sportivii sai nu pot face naveta. Aici e vorba de civilizatie si de imaginea orasului. Nu putem lasa sportivii din alte localitati sa se dezbrace pe holuri si de aceea trebuie sa ajungem la un numitor comun cat mai repede” a declarat Valerica Gherasim.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vestiarul discordiei între box şi hochei"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*