Vesnicii „outsideri”

Faptul ca Cetatea Suceava porneste cu sansa a doua in fiecare meci de campionat, indiferent de adversarul pe care il infrunta, nu mai reprezinta de mult timp o noutate. Chiar si ultima clasata le da emotii sucevenilor inaintea meciului de sambata.

“N-as vrea sa se creeze impresia ca, jucand la Ramnicu Sarat, meciul este ca si casigat. Rezultatul lor din etapa trecuta ar trebui sa ne puna pe ganduri. Totusi au reusit sa castige in fata Farului”, a declarat antrenorul Ioan Radu.

In plus, seful bancii tehnice din Areni considera ca meciurile pe care echipa sa le sustine cu echipele clasate pe ultimele locuri sunt printre cele mai grele din actuala editie de campionat.

“Vreau sa va spun ca meciurile care ne-au mai ramas de jucat in acest an sunt foarte grele, pentru ca intalnim echipe care nu mai au nimic de pierdut. Daca noi ne hazardam sa mai speram cu 13 puncte, pai ei, la cat au strans pana acum, ce sa mai spere?! Vor juca fara prea mare presiune, daca le iese bine, daca nu le iese, la fel de bine. Sigur ca ne-ar prinde foarte bine o victorie in deplasare, dar nu trebuie sa privim jocul ca fiind usor si castigat dinainte”, a conchis Ioan Radu.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Vesnicii „outsideri”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*