Verdict previzibil

Braşovul l-a luat pe Roman fără să plătească nimic. Aceasta este concluzia Gărzii Financiare, care a urmărit modul în care fotbalistul sucevean a ajuns la FC Braşov. Deşi Cetatea a avut termen de cinci zile să facă apel la decizia prin care Roman a fost declarat jucător liber de contract, preşedintele de atunci, Dumitru Moldovan nu a făcut acest demers

“Nu a fost identificat vreun contract de transfer între SC Cetatea Suceava şi SC Fotbal Club Braşov SA, şi nici documente de plată aferente, jucătorul fiind liber de contract din data de 26.06.2007 conform hotărârii Comisiei pentru Statutul Jucătorului din cadrul Federaţiei Române de Fotbal”, se arată în comunicatul remis de către Garda Financiară.

Comisia din cadrul FRF care i-a dat dreptate lui Roman în încercarea acestuia de a rupe contractul cu Cetatea, a hotărât astfel întrucât avocatul jucătorului şi clubul FC Cetatea nu au ajuns la un acord referitor la drepturile financiare ale lui Roman pentru sezonul care urma, 2007-2008.

Un lucru interesant este însă faptul că preşedintele de atunci al Cetăţii, Dumitru Moldovan, nu a înaintat apel la această decizie, deşi a avut la dispoziţie un termen legal de cinci zile de la comunicare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Verdict previzibil"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*