„Venim cu prima echipă”

Botoşănenii vin pe Areni hotărâţi să ia toate cele 3 puncte puse în joc. Vicepreşedintele oaspeţilor Cornel Şfaiţer a anunţat că jucătorii care doresc să continue la Botoşani trebuie să confirme că merită, în meciul de la Suceava.

Deşi la nivel de galerii există o rivalitate veche, relaţiile dintre conducătorii cluburilor din Suceava şi Botosani sunt mai mult decât cordiale. De altfel, vicepreşedintele grupării botoşănene, Cornel Şfaiţer s-a declarat încântat de menţinerea Cetăţii în eşalonul secund: “Ma bucur ca Suceava a scapat de grijile retrogradarii inainte de ultima etapa. Asta este cel mai important, ca am ramas aici vecini in aceeasi divizie”.

Oaspeţii nu vor putea conta în meciul de pe Areni pe serviciile lui Kano şi Simao accidentaţi şi nici pe Matei şi Keita, ultimii doi fiind învoiţi de antrenor. Cornel Şfaiţer nu îşi face griji şi mizează pe dorinţa de afirmare a jucătorilor mai tineri.

“Este ultima etapa, iar jucatorii ambelor formatii sunt probabil cu gandul la vacanta. Oricum, intre Suceava si Botosani au fost tot timpul meciuri viu disputate si cred ca si de data aceasta va fi un joc frumos. Noi am avut un lot foarte largit, cu 26 de jucatori, iar toti cei care au ramas trebuie sa demonstreze ca merita sa ramana la Botosani. Nici intr-un caz nu venim cu echipa a doua. Ii vom introduce in teren pe jucatorii care au evoluat pe intreg parcursul campionatului” a anuntat Cornel Sfaiter.

În meciul din turul campionatului desfăşurat pe Municipalul din Botoşani, gazdele s-au impus cu scorul de 2-0, partida fiind ultima pentru Marian Pană ca antrenor al Cetăţii.

Arată mai multe

Articole pe aceeași temă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te-ar mai putea interesa
Close