Vecinii se pregătesc de Liga I

În timp ce fotbalul sucevean se zbate în incertitudine, gruparea vecină FC Botoşani se pregăteşte pentru debutul în Liga I. În prima etapă a sezonului, echipa antrenată de Cristi Popovici va juca pe teren propriu în compania formaţiei CFR Cluj.

Botoşănenii au intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru debutul în primul eşalon. După un stagiu de pregătire efectuat la Câmpulung Moldovenesc, campioana seriei întâi din Liga a II-a s-a deplasat în Republica Moldova, unde a disputat mai multe meciuri amicale. Din lotul cu care FC Botoşani abordează campionatul primului esalon fac parte şi sucevenii Ionuţ şi Florin Plămadă. În cazul fostului căpitan al echipei Rapid Suceava, conducerea din “Areni” încă îi aşteaptă pe omologii din Botoşani la negocieri.

Botoşănenii au tras tare în această vara pentru a aduce stadionul din localitate la standardele Ligii I, iar Federaţia şi-a dat acceptul ca „roş-alb-albaştrii” să poată juca încă din prima etapă pe arena proprie. La debutul pe prima scenă a fotbalului românesc, gruparea antrenată de Cristi Popovici va înfrunta pe 20 iulie fosta campioană CFR Cluj. FC Botoşani va juca apoi pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaş, după care va primi vizia unei alt nou-promovate, Săgeata Năvodari.

Preţul abonamentelor scoase la vânzare de formaţia botoşăneană variază între 300 şi 600 de lei. La peluze pensionarii, elevii şi studenţii au reducere 20%.

foto: Liga2.ro

COMENTARII:

8 Comentarii la "Vecinii se pregătesc de Liga I"

  1. La meciul cu CFR CLUJ pretul unui bilet la peluza este de 40 lei,va asteptam cu drag.

  2. cine vrera sa strige mmmme prostosani… este invitat in peluza oaspetilor din tara paielor!

  3. Doar Botosaniul conteaza in nordul moldovei. Forza Botosani

  4. Stiu ca toti sucevenii isi baga gheara in gat ca FC Botosani a promovat dar asta e situatia.In timp ce noi avem conducatori ce aduc bani de acasa la Suceava inca se mai fura si din putinul pe care il au.

  5. indiferent daca la Suceava e sau nu echipa, prostosaniul tot paieland a fost si va ramane!

    • Botosaniul are teatru, filarmonica, sala de sport moderna, echipa de fotbal in liga 1 in timp ce noi nu mai avem aproape nimic.Cred ca trebuie sa avem mai mult respect fata de vecinii nostri.Daca in anii 90 cei din Botosani veneau la meciurile Forestei si incurajau echipa noastra, a venit timpul sa le intoarcem favorul….Si crede-ma ca sunt un bucovinean autentic, dar asta nu ma impiedica sa apreciez niste oameni care fac lucruri deosebite pentru comunitatea in care traiesc!

  6. Silviu, se vede ca esti un analfabet dupa modul de exprimare.Pana una alta noi vedem fotbal de liga 1 iar voi pe toloaca, anul viitor aveti derby cu Pojorata si Bosanci, asta in cazul in care nu va desfiintati

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*