Va ajunge portar?

Actualul căpitan al Cetăţii, Tudor Homneac, are şanse mari ca, până când îşi va încheia contractul cu gruparea suceveană, să evolueze pe toate posturile. După ce în decursul anilor a fost folosit ca atacant, fundaş sau mijlocaş lateral, KGB a jucat în ultimele meciuri ca mijloşas la închidere.

Antrenorul Ioan Radu a mărtusit că a decis retragerea lui Homneac în compatimentul defensiv întrucât alte soluţii mai bune nu are la îndemână.

“Homneac nu a avut un post stabil de cand joaca. Ei bine, am ajuns la formula actuala si datorita lotului pe care il avem la dispozitie. Eu zic ca da satisfactie in noua postura. Sigur, daca noi de aducem aminte de Onciu, cu care Homneac era prieten bun, si ne asteptam sa faca aceleasi lcururi, trebuie sa fim constienti ca Tudor are alte posibilitati. Nu cred, insa, ca nu ii convine postul sau ca nu ar putea deveni un mijlocas la inchidere bun”, a declarat antrenorul Ioan Radu.

Ioan Radu a explicat şi motivele pentru care brazilianul Tomaz nu a fost introdus în teren din primul minut al meciului cu Săgeata Stejaru: “Nu puteau juca 12. Asa am considerat ca este normal. Am tinut cont si de ultimul meci al lui Tomaz, cu FC Botosani, cand nu a avut o prestatie deosebita. Nu este nicio problema daca intra 30 de minute sau 90, important este ca atunci cand intra, sa joace”.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Va ajunge portar?"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*