USV Suceava va lupta pentru o medalie la Campionatul European Universitar

Echipa de handbal masculin a Universitatii “Stefan cel Mare” a intrat in lupta pentru medalii la Campionatul European Universitar ce are loc in Spania. Formatia condusa de Adrian Chirut s-a calificat in semifinalele competitiei, dupa ce s-a impus joi seara, cu scorul de 26-23, in fata gazdelor din Malaga.

Spaniolii au inceput mai bine intalnirea si au condus dupa primele cinci minute de joc cu scorul de 5-3. Sucevenii au replicat printr-o sarja de cinci goluri consecutive si au preluat conducerea cu 8-5 la finalul primului sfert de ora. Gruparea iberica a egalat situatia de pe tabela la 11-11, dar trupa lui Adrian Chirut a fost mai inspirata pe finalul primei reprizei si a intrat la pauza in avantaj, scor 13-11.  Gabi Burlacu a dublat ecartul in primele sase minute de la reluarea jocului odata cu golul de 16-12, marcat de la 7 metri. Echipa din Malaga a revenit insa, a egalat la 17-17 si chiar s-a distantat la trei lungimi, scor 21-18, cu zece minute ramase de joc. Finalul a fost de-a dreptul dramatic, formatia suceveana reusind sa intoarca scorul de la 21-23 la 26-23.

USV Suceava: C. Tcaciuc, Andreica – Burlacu (9 goluri), Tirzioru (9), Baican (4), Olariu (2), Alexa (2), M. Sandu, Badelita, Ionasciuc, Usturoi si Costea.

In semifinale, USV Suceava urmeaza sa intalneasca in aceasta seara echipa Universitatii Montpellier din Franta. In cealalta semifinala urmeaza sa se dueleze nemtii de la Universitatile din Frankfurt si din Duisburg-Essen. Cele doua finale ale Campionatului European Universitar se disputa sambata.

COMENTARII:

2 Comentarii la "USV Suceava va lupta pentru o medalie la Campionatul European Universitar"

  1. Felicitari CSU Suceava !

  2. Baaaaaa, am castigat medalia de aur. Mai puneți un update !

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*