USV Suceava are trei campioni universitari

Sportivii de la USV Suceava s-au intors cu cinci medalii de la Campionatele Nationale Universitare care au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in sala din Bacau, in prezenta a 260 de participanti de la 63 de structuri sportive.

“Studentii” suceveni au urcat pe podiumul de premiere la mars si aruncarea greutatii, unde au cucerit trei titluri de campioni, iar in alte doua randuri au ocupat locul secund. Cu un rezultat de 18 metri si 56 de centrimentri, Marius Musteata a cucerit medalia de aur la aruncarea greutatii, proba in care a fost urmat de colegul sau de la Universitatea “Stefan cel Mare”, Andrei Firfirica (foto sus). La feminin, titlul national universitar in proba de aruncarea greutatii i-a revenit tot unui sportiv pregatit de Ioan Zanfirache la USV, este vorba de Lenuta Burueana, cu o performanta de 15 metri si 71 centrimetri.

Colectia de medalii a atletilor de la Universitatea „Stefan cel Mare” a fost completata de Andrei Gafita, care a cucerit din nou aurul in proba de 5.000 de metri mars cu timpul de 21 de minute, 37 de secunde si 79 de sutimi, sportivul descoperit de Radu Mihalescu fiind secondat pe podium de un alt sucevean, este vorba de Natanel Rotaru.

 

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "USV Suceava are trei campioni universitari"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*