USV participă la Campionatul European

Echipa de handbal masculin a Universitatii “Stefan cel Mare” din Suceava va participa in perioada 1-8 iulie la Campionatul European Universitar competitie care va aduna la Malaga, un numar de 12 formatii. Chiar daca se afla la prima participare la o competitie de acest nivel, gruparea suceveana a plecat cu ganduri mari in Spania, unde spera sa obtina cel putin o medalie.

Vom reprezenta atat Universitatea Stefan cel Mare din Suceava, cat si Romania si vrem sa lasam o imagine cat mai buna la aceasta prima participare a noastra la un Campionat European Universitar. Ne-am propus sa ajungem macar in semifinale, sa cucerim cel putin o medalie”, a declarat directorul Clubului Sportiv Universitar din Suceava, Sorin Rata.

USV Suceava va pleca la Malaga cu un lot de 12 jucatori: Cristi Tcaciuc, Octavian Andreica – Catalin Costea, Ovidiu Badelita, Adi Tirzioru, Gabi Burlacu, Mihai Sandu, Iulian Alexa, Andrei Olariu, Bogdan Baican, Pavel Usturoi si Daniel Ionasciuc. Antrenori: Adrian Chirut si Sorin Rata.

In ceea ce priveste echipa de Liga Nationala, aceasta va relua pregatirile in data de 12 iulie. CSU Suceava va incepe noul sezon in deplasare, la Constanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "USV participă la Campionatul European"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*