Urdoi: „Vrem două medalii”

Vicepreşendintele CS ‘Nord Arena’, Adrian Urdoi(foto), îşi pune toate speranţele în Chipreanov şi Pîslariu, însă declară că surpriza poate surveni chiar şi de la ceilalţi doi competitori.

“Vom participa la Campionatul Naţional cu patru sportivi, pentru că cel de-al cincilea, Gheorghe Boicu, s-a accidentat la un antrenament. Sper că vom obţine rezultate pozitive, obiectivul nostru este câştigarea a cel puţin două medalii şi clasarea celorlalţi pe primele şase locuri. Tragem tare să ne clasăm cât mai sus, pentru că primele două locuri reprezintă criteriul de calificare pentru Campionatul European din Bulgaria ce va avea loc în iulie şi pentru Campionatul Mondial din Italia ce se va desfăşura în luna septembrie a acestui an. Vrem să demonstrăm că la Suceava se face sport de performanţă, iar luni să ne întoarcem cu rezultate pozitive“ a declarat Adrian Urdoi.

Sâmbătă se va disputa întrecerea la braţul stâng iar duminică la cel drept. Sistemul de joc este cel dublu piramidal, adică un concurent este eliminat abia după cea de-a doua înfrângere.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Urdoi: „Vrem două medalii”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*