UPDATE Prima victorie pt LPS

Cei mai mari juniori de la secţia de handbal a Liceului cu Program Sportiv atacă în această perioada calificarea între primele 8 echipe din ţară. Jucătorii pregătiţi de Petru Brânduşe au debutat cu o înfrângere la Turneul semifinal, însă păstrează şanse pentru calificare.

În perioada 26-28 mai, la Reşiţa, au loc meciurile din cadrul grupei a III-a a turneului semifinal al Campionatului Naţional de handbal masculin pentru juniori I. Alături de LPS Suceava, la turneu mai participă CSŞ Sighişoara, LPS Brăila şi Liceul „Traian Vuia” Reşiţa. Sucevenii au pierdut miercuri în faţa Sighişoarei cu 37-40, iar acum sunt nevoiţi să câştige celelalte două partide, pentru a spera la calificare. Din echipa deplasată de Petru Branduşe în Banat fac parte şi juniorii 2, Bogdan Croitor, Marian Camilar, Iulian Becică şi Cristian Iriciuc. De asemenea, sucevenii se bazează şi pe portarul Naţionalei de tineret, Alin Ilii, jucător care se află de 4 ani la Centrul de Excelenţă de la Sighişoara.

Rămâi pe GazetaSV.ro pentru a afla următoarele rezultate ale tinerilor handbalişti suceveni în Turneul semifinal de la Reşiţa.

LPS Suceava a castigat al doilea meci din cadrul turneului de la Resita. Jucatorii lui Petru Branduse au trecut de LPS Braila cu scorul de 32-29. Astazi de la ora 11:00, sucevenii infrunta echipa gazda, Liceul “Traian Vuia” Resita.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "UPDATE Prima victorie pt LPS"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*