Universitatea II, din nou la luptă !

Dacă prima echipă mai are de aşteptat zece zile până să reia meciurile oficiale, Universitatea II va juca sâmbătă în Divizia A. Pentru primul meci din retur, handabiliştii pregătiţi de Florin Leuciuc se vor deplasa în Vrancea pentru a întâlni a doua clasată, CSM Focşani.

Universitatea II Suceava nu va avea deloc o viaţă uşoară la Focşani. Vrâncenii luptă cu şanse reale pentru promovarea în primul eşalon, se află la egalitate de puncte cu liderul CSM RomCri Braşov, şi nu-şi permit niciun pas greşit. CSM Focşani a făcut o figură frumoasă şi în amicalul din ianuarie cu Universitatea Suceava, când au pierdut în faţa “studenţilor” la doar şase goluri diferenţă (27-21). De cealaltă parte, sucevenii, s-au pregătit în această iarnă alături de colegii lor de la echipa mare.

Pentru primul meci din 2009, antrenorul Florin Leuciuc nu se va putea baza pe centrul Mihai Cezar, care are piciorul în ghips. În momentul de faţa, Universitatea II deţine “lanterna roşie” a Seriei A, cu 9 puncte acumulate în 14 etape.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Universitatea II, din nou la luptă !"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*