Universitarii nu pun mare preț pe Cupă

CSU Suceava deschide faza optimilor de finala din Cupa Romaniei la handbal masculin cu un meci pe terenul formatiei SCM Politehnica Timisoara, programat in miercuri dupa-amiaza, de la ora 14.00, in sala “Constantin Jude”.

Trupa antrenata de Adi Chirut si Iulian Andrei a plecat cu trenul spre Banat cu gandul de a rula intreg lotul de jucatori intr-o competitie pe care universitarii nu pun mare pret. “Tragerea la sorti a optimilor Cupei Romaniei nu ne-a avantajat deloc. Preferam sa jucam acasa sau, macar, sa avem parte de o deplasare mai scurta. Nu avem un obiectiv in Cupa, o competitie pe care o vom trata-o altfel. In meciul de la Timisoara vreau in primul rand sa joace toata lumea. Prioritar pentru noi este campionatul, unde mai avem de disputat doua meciuri in acest an, doua meciuri acasa, in care vom incerca sa scoatem cat mai mult”, a declarat antrenorul Adi Chirut.

Tehnicianul sucevean ii va menaja pe Ciobotariu, Petrea si Ioan Tcaciuc, care nu au facut deplasarea la Timisoara. Partida de miercuri dintre Politehnica Timisoara si CSU Suceava va fi arbitrata de brigada M. Ghiorghisor / M. State.

Programul optimilor de finala:
Politehnica Timisoara – CSU Suceava
CSM Bucuresti – HC Odorhei
Potaissa Turda – CSM Focsani
HC Dobrogea Sud – Politehnica Iasi
Stiinta Bacau – Dunarea Calarasi
Minaur Baia Mare – Dinamo Bucuresti
HC Vaslui – Steaua Bucuresti
CSM Oradea – CSM Fagaras

In campionat, CSU Suceava a pierdut la sfarsitul lunii septembrie, pe terenul Politehnicii Timisoara, cu 24-34.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Universitarii nu pun mare preț pe Cupă"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*