Universitarii au plecat la Eforie

Handbalistii suceveni trec la cea de-a doua etapa a pregatirilor de vara. Elevii lui Razvan Bernicu si-au mutat tabara pe litoral, plecand la mijlocul acestei saptamani intr-un cantonament de zece zile in statiunea Eforie Sud.

Ciprian VeleTehnicianul sucevean a deplasat pe litoral un lot de 15 jucatori: Spiridon, C. Tcaciuc, Manea – Petrea, Costea, Aldica, Olariu, I. Tcaciuc, Bursuc, Preda, Roban, Alexa, plus cele trei noutati ale verii, este vorba de Gabriel Velea, o extrema stanga care in sezonul trecut a facut parte din lotul Dunarii Calarasi, Dionis Oprea, handbalist ce a terminat recent junioratul la Moreni si Ciprian Vele (foto), un coordonator care revine la Suceava dupa doi ani petrecuti la HC Arges Pitesti.

Singurul absent este Gabriel Burlacu, dar cu un motiv intemeiat. Capitanul universitarilor este plecat in Brazilia, la Campionatul Mondial de tineret.

Urmeaza pentru noi o perioada de zece zile in care vom pune accentul pe pregatirea fizica. Am ales sa facem acest cantonament la mare, pe nisip, pentru a evita accidentarile pe care le-au avut anul trecut si sper ca toti baietii sa se prezinte la capacitate maxima, sa duca acest stagiu pana la capat”, a declarat antrenorul Razvan Bernicu, care este in continuare in cautarea unui pivot si a unui inter dreapta in vederea intaririi lotului.

La revenirea de pe litoral, CSU va disputa mai multe meciuri de verificare. Primele jocuri vor fi programate pe 1 si 2 august, dupa care, intre 7 si 9 august, universitarii intentioneaza sa organizeze o noua editie a Memorialului “Mihai Mironiuc”. Intre 21 si 23 august, vor participa la un turneu la Bacau.

Viitorul sezon al Diviziei A va debuta in luna septembrie, iar la startul acestuia, pe langa CSU Suceava, si-au mai anuntat prezenta doua echipe cu traditie in handbalul masculin romanesc, Stiinta Bacau si HCM Constanta.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Universitarii au plecat la Eforie"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*