Uniţi în apărare

Rezultatele bune obţinute de Cetatea în ultima perioadă pot fi explicate prin unitatea de care dau dovadă jucătorii în teren. Aceasta este părerea căpitanului echipei, Andrei Roheţki, care a mai adăugat că faţă de turul campionatului, acum este mai sigur pe colegii săi din apărare.

“Sunt mandru de colegii mei. Avem o echipa care se daruieste exemplar la fiecare meci si asta conteaza enorm. Poate asta ne-a lipsit in turul campionatului, o daruire si o conlucrare mai buna. Nu am fost uniti”, a spus Andrei Rohetki.

Portarul Cetăţii este susţinut şi de colegul său din ofensivă, Mircea Negru, care recunoaşte că în momentul de faţă, la echipă, se pune accentul în special pe apărare.

“Nu am fost noi o echipa care sa atacam intr-un meci la capacitate maxima. Jocul nostru s-a bazat mai mult pe contraatac. Acesta este adevarul. Probabil daca vom face o pregatire buna dupa ce se termina campionatul, de la vara o sa punem si noi mai mult accent pe atac. Deocamdata nu ne intereseaza sa facem spectacol. Ne dorim cel mai mult sa obtinem de fiecare data cele 3 puncte”, a marturisit Mircea Negru.

Cetatea ocupă locul 12 din 16 echipe, într-un clasament al numărului de goluri marcate în actualul sezon. În ierarhia defensivelor, sucevenii stau mai bine: locul 9, cu 39 de goluri primite în 28 de meciuri.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Uniţi în apărare"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*