Under 16: Iaşi – Suceava 5-0

Selectionata suceveana de juniori sub 16 ani a fost surclasata, astazi, cu scorul de 0-5 (0-2), in fieful reprezentativei judetului Iasi, intr-un meci desfasurat pe terenul sintetic din cadrul complexului “Emil Alexandrescu” si care a contat pentru etapa a 5-a din cadrul fazei secunde a Campionatului National.

Chiar daca a intrat pe teren din postura de lidera a seriei, trupa selectionerului Bogdan Grosu s-a adaptat cu greu suprafetei sintetice din Copou, platind tribut mai ales la fazele fixe, iesenii marcand patru dintre cele cinci goluri in urma unor cornere sau lovituri libere din preajma careului sucevean.

Am intampinat probleme in adaptarea cu suprafata sintetica de joc si am luat un gol inca din debutul jocului. Desi am reusit sa echilibram meciul, pana la pauza s-a facut 2-0, iar in partea secunda nu am mai reusit sa ne revenim. Ne asteapta un ultim meci cu selectionata Maramuresului si trebuie sa ne jucam sansa calificarii pana la capat, chiar daca de acum suntem la mana rezultatelor indirecte”, a spus selectionerul Bogdan Grosu, care, azi, l-a titularizat in premiera intre buturile gruparii sucevene pe portarul Florin Logofatu, in prezent legitimat la AS “Casuba & Galusca”.

Suceava U16: Logofatu – Munteanu, Amanaloaie, Martin, Siminicariu, Tudose, Carcea, Mateiciuc, Placinta, Nastasiu, Lutac. Pe parcurs au mai intrat: Costan, Vornicu, Vezeteu, Rusu, Prelipcean.

In ultima etapa, gruparea suceveana va primi vizita reprezentativei judetului Maramures, intr-un meci programat marti, 12 aprilie, cu incepere de la orele 11.00, pe stadionul “Nada Florilor” din Falticeni.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Under 16: Iaşi – Suceava 5-0"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*