„Un turneu util”

Turneul de la Odorheiu Secuiesc este considerat binevenit de către handbaliştii suceveni. Chiruţ şi colegii săi speră ca în jocurile din Harghita să îşi îmbunătăţească jocul, astfel încât primul meci oficial al sezonului să îi găsească într-o formă sportivă optimă.

Căpitanul Universităţii, Adrian Chirut, îşi doreste să vadă cum arăta următorii adversari înaintea debutului de campionat: “La acest turneu, cu excepţia Odorheiului, vom juca în compania unor echipe cu care nu ne-am mai întâlnit în această vară. Este un lucru bun pentru ca ne vom face o părere şi despre celalte adversare din campionat.”

Iulian Andrei şi Cristi Bursuc speră ca jocurile de la Odorhei să le confere mai multă încredere în forţele proprii, mai ales că ultimul dintre ei va relua meciurile oficiale după o pauză de un an.

“Speram sa facem o imagine buna clubului Universitatea si sa punem la punct ultimele lucruri ramase nerezolvate. Din punct de vedere personal, astept evolutii cat mai bune din partea mea pentru a capata incredere in meciurile ce vor urma in campionat”, a declarat portarul “alb-albastrilor”.

Madalin Tutu spera sa isi revina cat mai repede la forma dinainte de accidentare: “Sper ca aceste jocuri sa ne dea un moral cat mai bun. Imi doresc sa prind mai multa incredere in mine dupa turneul de la Odorhei, tinand cont ca vin dupa o perioada destul de lunga de pauza.”

“Un ultim turneu de pregatire care ne va ajuta foarte mult in perspectiva startului de campionat. Speram sa avem o evolutie cat mai buna, sa reglam problemele pe care le mai avem si sa avem rezultate”, a conchis Adi Mitrea.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "„Un turneu util”"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*