Un sucevean, în probe la Real

Un pusti de 10 ani originar din Suceava impresioneaza la centru de formare al clubului austriac Rapid Viena.

Fiul unor emigranti suceveni, Flavius Daniliuc (foto) a făcut senzaţie la un recent turneu desfăşurat în Germania, la Nettetal, unde se organizează anual una dintre cele mai prestigioase competiţii internaţionale de juniori. Daniliuc a ieşit golgeterul întrecerii, după ce a ajuns cu echipa sa pană în finală. Tatăl lui Flavius, Mihai Daniliuc, spune că “a fost o nouă reuşită şi presiunea începe deja să crească în jurul nostru.”

Au fost acolo şi mulţi impresari, chiar în aceste zile urmează să am o întîlnire cu un important agent. Ne-a bucurat foarte mult şi faptul că evoluţiile lui Flavius au fost subliniate în mod special şi pe site-ul clubului, care, în general, e foarte rezervat în aprecieri pe zona de copii şi juniori“, a declarat tatal fotbalistului pentru Gazeta Sporturilor. La începutul lui martie, urmează marea încercare pentru juniorul sucevean al cărui idol e Cristiano Ronaldo: selecţia de la Valdebebas, unde se află centrul de pregătire al lui Real Madrid. “Avem toate confirmările, ne-a sosit şi invitaţia oficială, sînt rezolvate şi formalităţile legate de transport şi cazare, aşa că am intrat pe ultima sută de metri a acestei mari provocări. Sper să iasă bine şi cel mic să demonstreze acolo că e un talent adevărat!“, a precizat Daniliuc senior.

În fotbal, oricît ai fi de bun, nu trebuie să uiţi că faci parte dintr-o echipă. Sînt chiar mai fericit dacă dau o pasă de gol pentru un coleg decît să înscriu eu“, a mai spus Flavius Daniliuc in Gazeta Sporturilor.

Foto: Gazeta Sporturilor

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un sucevean, în probe la Real"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*