Un sucevean, campion la juniori D

Tânărul fotbalist sucevean Iustin Oblesniuc este campion naţional la juniori D. Jucătorul originar din Câmpulung Moldovenesc a câştigat titlul naţional cu Sporting Juniorul Vaslui, echipă la care evoluează din primăvara anului trecut.

Oblesniuc EremiaIustin Oblesniuc este născut în octombrie 2000 la Câmpulung Moldovenesc şi evoluează pe postul de mijlocaş central. Considerat unul dintre cei mai valoroşi jucători din judeţul Suceava la categoria sa de vârstă, acesta s-a remarcat în perioada petrecută, sub comanda lui Mihai Eremia, la Remember Câmpulung Moldovenesc.

Graţie evolutiilor bune a fost transferat în martie 2013 de Sporting Juniorul Vaslui, un club privat, cu o singură grupă de vârstă, care a strâns cei mai valoroşi tineri din zona Moldovei. Rezultatul investiţiilor de la Vaslui s-a văzut la începutul acestei săptămâni. “Galben-verzii” au câştigat titlul de campioană naţională la juniori D, după ce au învins în finală Academia “Gheorghe Hagi”, la loviturile de departajare, cu scorul de 4-3.

Despre autor

Daniel Vatamanu
Membru fondator al www.GazetaSV.ro | Redactor-prezentator la Intermedia TV Suceava.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un sucevean, campion la juniori D"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*