Un nou pivot în probe la CSU

Chiar dacă nu au reuşit să ia niciun punct Odorheiului, sucevenii nu s-au întors cu mâna goală din Harghita. Pivotul Alexandru Mărgineanu a părăsit gruparea condusă de Vlad Caba pentru a susţine probe de joc la Universitatea şi are şanse mari de a evolua din iarnă la Suceava.

Alexandru Mărgineanu are 20 de ani şi este un produs al Centrului Naţional de Excelenţă în Handbal de la Sighişoara. Tânărul pivot şi-a început cariera la Liceul cu Program Sportiv din Tîrgu Jiu, iar până în prezent a fost împrumutat la două cluburi din Liga Naţională. Sezonul trecut a făcut parte din lotul formaţiei Dinamo, iar din această vară a fost luat de HC Odorhei. Chiar dacă a fost convocat constant la echipa naţională de tineret a României, Alexandru Mărgineanu nu a apucat să joace prea mult în Liga Naţionala. Pivotul gorjean speră că odată cu venirea la Suceava i se va da mai mult credit în meciurile de campionat.

“Am venit să mă antrenez, să cresc în valoare şi să întorc investiţia pe care echipa din Suceava o face pentru mine. Universitatea, fiind o echipă care promovează tineri, m-am gândit că mă va lansa şi pe mine, pentru că nu sunt un sportiv cu prea multă experienţă. Am auzit doar lucruri bune despre acest club”, a mărturisit Alexandru Mărgineanu.

Alexandru Mărgineanu are contract cu Centrul Naţional de Excelenţă până la vârsta de 23 de ani. În aceste condiţii, conducerea Universităţii trebuie să negocieze cu reprezentanţii Federaţiei Române de Handbal condiţiile în care jucătorul poate evolua la Suceava. O decizie finală în acest sens va fi luată la sfârşitul săptămânii viitoare.

COMENTARII:

Scrie un comentariu! la "Un nou pivot în probe la CSU"

Scrie un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*